De KameraKast

Ken je die oud-hollandse fotohokjes van het station nog? Dezelfde lol is nu beschikbaar op jouw feest, en zonder het gedoe van een hokje. Een ware traktatie voor je gasten!

Het werkt super simpel, net als het oude fotohokje van vroeger. Ga klaar staan, druk op de rode knop en De KameraKast maakt 1, 2, 3 of 4 foto’s en laat deze direct op het scherm zien! Vervolgens kun je de foto printen, als weggevertje of voor in het gastenboek.

Doordat er geen hokje omheen zit ontstaan de meest verrassende combinaties van gasten op de foto’s. Opa’s gaan met je collega’s op de foto, neefjes met vrienden en tantes met de buren. Kortom, iedereen vermaakt zich met De KameraKast (de oudste KameraKast-gangster tot nu toe is 95 jaar, en De KameraKast stond op haar verjaardag!). En voor de wat stuggere gasten is er een verkleedkoffer vol hoedjes, maskers, brillen en snorren (waar iedereen gebruik van mag maken natuurlijk 😉

Voor de geprinte foto’s kun je kiezen voor fotostrips of ansichtkaarten. Ook kun je je eigen logo of kader maken om je foto’s een persoonlijke touch te geven. Uiteraard maken we graag iets voor je op maat. De prints zijn waterwerend en krasvast. Meteen klaar om in te plakken dus!

Lachen is voor iedereen gezond en daarom steunen wij de CliniClowns met een bijdrage voor elke verhuurde KameraKast. Help je mee de lach naar het ziekenhuis te brengen?