LEEFTIJD
Om toegang te krijgen tot SWITCH festival dien je 18 jaar of ouder te zijn.

DRESSCODE
Er wordt geen dresscode gehanteerd, doe lekker aan waar jij je goed in voelt. Kleding met nationalistische tekens en herkenbare kleding van motor- en voetbalclubs worden geweigerd.

ETEN & DRINKEN
Wij hebben ervoor gezorgd dat je genoeg drinken kunt halen op het terrein en dat er voldoende en heerlijk eten te verkrijgen is. Eigen consumpties meenemen naar het terrein is dan ook niet toegestaan.

FOTOGRAFEREN
Maak lekker foto’s gedurende de dag. Het is niet helemaal netjes om professionele camera-apparatuur mee te nemen. Dit doen wij in eigen beheer en het zou kunnen dat je hierop komt te staan.

AFVAL
Probeer je afval weg te gooien in de geplaatste containers.

KLUISJES
Er zijn kluisjes aanwezig en de kosten bedragen 6 euro. Deel de kluisjes lekker met je vrienden om kosten te besparen en om zonder bagage te kunnen dansen.

MUNTJES
Er kan gepint worden bij de muntverkoop. Kijk goed bij de muntverkoop bij welke kassa’s dat kan. Techniek laat je wel eens in de steek, het advies is dan ook om genoeg contant geld mee te nemen.

SIGARETTEN
Er zijn geen sigaretten verkrijgbaar op het terrein. Het is niet toegestaan om binnen te roken, maar wel buiten op het perron.

DRUGS
Wij proberen er voor jullie een zo leuk mogelijke dag van te maken. Het gebruik van harddrugs tolereren wij niet. Ben je in het bezit ervan dan leidt dit tot directe verwijdering van het evenement. Gebruik je medicatie, neem dan een brief van de dokter mee. Wij kunnen niet ruiken of zien of het om medicatie gaat.

LAATSTE WOORD
In geval van twijfel of discussie heeft de organisatie het laatste woord.

EIGEN RISICO
Het betreden van SWITCH festival is op eigen risico. De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige vorm van lichamelijk of geestelijk letsel als gevolg van bezoek. De organisatie is dan ook niet verantwoordelijk voor verlies en diefstal van
eigendommen of goederen of schade hierop.

GEDRAG
We maken er met zijn allen een leuke dag van. Bij ongewenst gedrag of ongewenste intimiteiten, racistische of discrimineerde opmerkingen kan de bezoeker worden verwijderd van het terrein en worden overgedragen aan de politie.

WAPENS & VUURWERK
Het spreekt voor zich, wapens en vuurwerk mogen niet het terrein op. Bij het aantreffen van een wapen of vuurwerk wordt de bezoeker overgedragen aan de politie.